Mark van den Heuvel

Mark van den Heuvel werd geboren op 3 april 1982 en verhuisde toen hij nog maar twee jaar oud was met zijn ouders naar Den Bosch. Hij woont nog steeds in de stad waar hij opgroeide.
 
Na zijn middelbare schoolperiode die hij doorliep op de Sancta Maria-mavo, ging hij verder in de geluidstechniek. Hij rondde in 2000 met succes een opleiding aan het Sound Seminar in Rotterdam af.
 
Hierna ging hij zowel in Nederland als door heel Europa aan de slag als geluidstechnicus, allround theatertechnicus, stage manager en tourmanager voor nationale en internationale gezelschappen.
 
Na acht jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, Mark ging aan de slag bij een groot telecombedrijf. Begonnen als telecommonteur, werkte hij zich op tot regiomanager. Mensenkennis en gedrevenheid zorgden ervoor dat onder zijn leiding veel winkels succesvol opereerden.
 
In 2016 zat Mark even op een dood spoor. Dat duurde niet lang. Hij kwam er achter dat hij zijn passie moest volgen: fotografie. Er kwam een einde aan het commerciële avontuur en zo hij startte begin 2017 zijn eigen bedrijf:
Mark van den Heuvel Fine Art Photography.
 
Zijn missie is: “Mijn dromen en gedachten vertalen in foto’s”.
 

Kunstwerken van Mark van den Heuvel