Kunstenaar

Jacqueline Schäfer

Jacqueline Schäfer

Kunstenaar

Jacqueline Schäfer

“Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn. De thema`s variëren van vrolijke, vreemde fantasievogels, tot statische en ingetogen stillevens.”

In 1989 deed Jacqueline eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie. Tijdens haar studie ging ze op zoek naar een vormentaal die bij haar paste. Ze vond er haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvlakken is haar werk nu zeer herkenbaar.

Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Ze vond haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvakken is haar werk nu zeer herkenbaar. Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn. De beelden van Jacqueline zijn gemaakt van hoogwaardige kunsthars en zijn uiteraard met de hand gesigneerd en genummerd. De objecten zijn voorzien van een trendy zwarte verpakking en dienen dan ook ideaal als geschenk.

Video's van Jacqueline Schäfer